De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Pingpong-filmpje wint hoofdprijs in LG 3D Film Contest

Redactie
18 augustus 2011, 20:48
1 min leestijd
Pingpong-filmpje wint hoofdprijs in LG 3D Film Contest
3d tv contest

De afgelopen weken kon je op Androidplanet, Androidworld en Mobile Cowboys meedoen aan een wedstrijd, waarbij je een 3D CINEMA-televisie van LG kon winnen. Vanavond kwamen alle finalisten bij elkaar om te laten zien hoe goed ze erin waren geslaagd om hun filmpjes naar een 3D-variant om te zetten. De zes finalisten hadden een LG Optimus 3D Speed toegestuurd gekregen om hun ‘filmproject’ te realiseren en dat leverde zes nieuwe filmpjes op, deze keer in 3D-perspectief.

In de showroom van LG in Amstelveen kwamen ze vanavond allemaal langs. Maar natuurlijk kon er maar één finalist winnen: de 18-jarige Sam Koch uit Eindhoven ging met de 3D-televisie naar huis. Sam gaat binnenkort in Utrecht aardwetenschappen studeren; de gloednieuwe 3D-televisie kwam daarom goed van pas. Het bijzondere aan het filmpje is hoe je zo goed het balletje in beeld krijgt, terwijl je een pingpongballetje laat stuiteren. Sam besloot daarom de LG Optimus 3D Speed aan het tafeltennisbatje vast te maken. Bovendien zitten er wat andere leuke elementen in die het idee goed geschikt maken voor een 3D-filmpje, zoals de hand aan het begin.

Lees verder na de advertentie.

Wie nog eens wil kijken welke inzendingen een gooi deden naar de hoofdprijs, vindt hieronder nogmaals het lijstje (3D-scherm en -brilletje vereist!):

Denk je nu “dat kan ik ook!” dan zit er maar één ding op: volgende keer gewoon zelf meedoen aan zo’n wedstrijd. Alle deelnemers mochten de LG Optimus 3D Speed die ze voor de wedstrijd hadden gebruikt, overigens houden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu