‘Pixel 3 Lite-foto’s tonen goedkopere Google-smartphone’

Erwin Vogelaar
17 november 2018, 14:38
2 min leestijd
‘Pixel 3 Lite-foto’s tonen goedkopere Google-smartphone’

Naast de Pixel 3 en Pixel 3 XL lijkt er ook een goedkopere versie van Googles smartphone op komst te zijn. Op gelekte Pixel 3 Lite-foto’s is dit toestel te zien.

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel 3 Lite foto’s tonen toestel

Vind je de Pixel 3 en Pixel 3 XL interessant, maar net wat te duur? Dan hebben we goed nieuws, want website Rozetked heeft een serie foto’s van een mogelijke Pixel 3 Lite te pakken. De geruchten die we praktisch al het hele jaar horen, worden dus eindelijk concreet.

Op de foto’s is een toestel te zien die erg veel lijkt op de reguliere Pixel 3. De schermranden zijn wel wat dikker en het toestel heeft geen amoled-scherm, maar verder heeft de smartphone waarschijnlijk een glazen achterkant, een usb-c-aansluiting om op te laden en de kenmerkende gekleurde powerknop.

In ieder geval wordt er niet ingeleverd op de camera, want de enkele 12 megapixel-camera aan de achterkant moet hetzelfde zijn als die in de Pixel 3. Met de Pixel 3 Lite kun je dus in theorie op een relatief goedkope manier een van de beste smartphonecamera’s op de markt gebruiken.

Onderdeel van de Pixel-camera is het indrukwekkende Night Sight. Hierdoor wordt het maken van foto’s in een donkere omgeving plots een stuk makkelijker. Een opvallend detail is dat de Pixel 3 Lite op deze foto’s een standaard koptelefoonaansluiting heeft. Dat is opvallend, want de hoofdtelefoonaansluiting mist in de Pixel 3 en Pixel 3 XL.

Verder heeft het toestel waarschijnlijk een Snapdragon 670-chip, 4GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte met mogelijkheid voor uitbreiding via een micro-sd-kaartje. De 2915 mAh-accu met Quick Charge 4.0 houdt de boel draaiende.

Mocht dit toestel echt zijn, dan is de volgende vraag natuurlijk voor welke markten het bedoeld is. Volgens de geruchten moet het toestel tussen de 400 en 500 dollar gaan kosten en komt het eind dit jaar of begin 2019 beschikbaar.

Wij hebben inmiddels de grootste versie van dit toestel binnen en in onze Pixel 3 XL preview lees je hoe de eerste indruk is.

Lees de laatste berichten over de Pixel 3

Bron: Rozetked
Bronnen afbeeldingen: Rozetked, Rozetked, Rozetked, Rozetked
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 3
Google Pixel 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu