De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Oplaadstation maakt van Pixel 3 een slimme speaker’

Erwin Vogelaar
29 juli 2018, 18:41
2 min leestijd
‘Oplaadstation maakt van Pixel 3 een slimme speaker’

Google werkt waarschijnlijk aan een Pixel Stand. Volgens een gerucht zou dit oplaadstation van de Pixel 3 een slimme speaker maken.

Lees verder na de advertentie.

Pixel Stand gerucht: maakt slimme speaker van Pixel 3

De Google Assistent duikt op allerlei apparaten op, maar het belangrijkste blijven de smartphone en slimme speaker. De een voor onderweg, en een Google Home voor thuis. De nieuwe Pixel Stand van Google voegt waarschijnlijk beide producten samen.

De Pixel Stand is nog niet officieel aangekondigd, maar website 9to5Google heeft een vermelding naar dit apparaat gevonden in de code van de Google-app. Het lijkt te gaan om een oplaadstation voor de Pixel 3. Met de telefoon op dit station, is het toestel te gebruiken als slimme speaker.

pixel stand gerucht

Dat betekent mogelijk dat je met de Pixel 3 in de Pixel Stand vanaf een afstandje vragen kunt stellen en je slimme huis kunt besturen. Eventueel via een extra microfoon en speaker verwerkt in het station.

Meer over de Pixel 3

De Pixel 3 wordt waarschijnlijk komende oktober onthuld tijdens Googles jaarlijkse hardware-evenement. Eerdere geruchten stelden al dat het toestel waarschijnlijk draadloos is op te laden door een glazen achterkant. Het is goed mogelijk dat de Pixel Stand daar gebruik van maakt. Verder zou het toestel twee camera’s aan de voorkant krijgen, en een enkele camera aan de achterkant.

Naast de Pixel 3 en Pixel Stand verwachten we nog meer Pixel-producten tijdens het Made By Google 2018-evenement. Namelijk een smartwatch, nieuwe oordopjes en een nieuwe Chromebook. Deze hardware brengt Google komende herfst uit.

De Google Assistent in Nederland

De Google Assistent is er in ieder geval klaar voor, want de Nederlandse versie rolt op dit moment uit naar alle toestellen. Heb je vragen over deze handige spraakassistent? Zoals wat je er mee kunt en over de samenwerking met Google Home? Wij geven antwoord op de 10 meestgestelde vragen over de Google Assistent.

Bron: 9to5Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu