‘Voorkant Pixel en Pixel XL getoond in gelekte afbeeldingen’

Erwin Vogelaar
18 september 2016, 19:22
2 min leestijd
‘Voorkant Pixel en Pixel XL getoond in gelekte afbeeldingen’

Hoe ziet de voorkant van de Google Pixel er uit? En die van de Pixel XL? Gelekte afbeeldingen van een betrouwbare bron tonen de voorkant van de twee nieuwe toestellen.

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel voorkant

Nog tweeënhalve week wachten en dan zal Google waarschijnlijk zijn nieuwe toestellen onthullen. Geen Nexus dit jaar, maar de Pixel en Pixel XL. Hoe dichter we bij de officiële onthulling komen, hoe geloofwaardiger de geruchten zijn. Vandaag hebben we een serie gelekte afbeeldingen van de voorkant van de toestellen.

De bron, het Duitse WinFuture, had het eerder ook bij het juiste eind toen de voorkanten van Moto G4 en de Moto G4 Plus getoond werden in schermassemblage-afbeeldingen. Daarom hebben we wel enige vertrouwen in deze plaatjes van de Pixel, al is het natuurlijk niet met zekerheid te zeggen dat ze kloppen.

Pixel voorkant

Hierboven zie je de Google Pixel, ook wel bekend als Sailfish. Dit toestel heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Hieronder zie je de Google Pixel XL, ook wel bekend als Marlin. Dit toestel is iets groter met een 5,5 inch-scherm (2560 bij 1440 pixels).

Pixel voorkant

De bezels van beide toestellen zien er vrij goed uit, maar voor de rest is er weinig schokkends zichtbaar. Het enige dat opvalt is dat er geen speaker onder het scherm zit aan de voorkant van het toestel. Het design wordt het best duidelijk als het vergeleken wordt met andere toestellen. Reddit-gebruiker kalasipaee heeft deze designs naast andere smartphones gelegd. Op onderstaande afbeelding zien we de Pixel vergeleken worden met de Nexus 5X en iPhone 6S. De Pixel XL wordt vergeleken met de Nexus 6P en de iPhone 6S Plus. De onderkanten van de schermen zijn op een lijn gezet. Om het geheel nog af te maken, worden helemaal bovenaan dit artikel beide Pixel-toestellen nog naast de nieuwste Nexus-toestellen gezet.

pixel voorkant

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel
Google Pixel

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu