Pixelpipe voor Android: deel foto’s en video’s met je vrienden

Wouter Nijsen
8 november 2009, 14:10
1 min leestijd
Pixelpipe voor Android: deel foto’s en video’s met je vrienden
publish-text-upload-photos-video-and-audio-files-from-your-android-phone-with-pixelpipe-15

Ben jij iemand die zijn Android-telefoon ook veelvuldig gebruikt voor het vastleggen van diverse situaties en gebeurtenissen door foto’s en video’s te maken? Wat is er dan handiger dan al dit beeldmateriaal met behulp van één enkele applicaties met al je vrienden te delen? Pixelpipe biedt de mogelijkheid foto’s en video’s te uploaden naar meer dan 110 verschillende foto- en videosites of sociale netwerken.

Dit betekent dat alle bekende sites en netwerken in de lijst zijn opgenomen, zoals Twitter, Facebook, Flickr, Google Docs, Blip.tv en YouTube. Grote kans dus dat sites waar je al een account hebt, in Pixelpipe zijn opgenomen. Voor het gebruik is het noodzakelijk een account bij Pixelpipe aan te maken zodat je uploadsites, zogenaamde pipes, kunt toevoegen. Dat aanmaken en beheren kan op je Android-telefoon maar het is raadzaam dit via je desktop te doen, aangezien het overzicht en bedieningsgemak hier groter is. Naast multimedia uploaden is het via Pixelpipe ook mogelijk een statusupdate naar verschillende sociale netwerken te versturen.

Lees verder na de advertentie.

Pixelpipe is  als gratis Lite- en als betaalde Pro-versie in de Android Market te vinden. Met de gratis Lite-versie kun je alleen foto’s en statusupdates versturen,  de $0,99 kostende Pro-versie heeft ook de video-uploadmogelijkheid. Downloaden kan in de Android Market of door het scannen van de QR-code.

ipx_u_cs

Pixelpipe Pro:

Pixelpipe Lite:

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's