De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

PixtoCam: gebruik je Android Wear-smartwatch als camera-shutter (video)

Redactie
21 juli 2014, 13:02
1 min leestijd
PixtoCam: gebruik je Android Wear-smartwatch als camera-shutter (video)
Pixtocam

PixtoCam is een geinige app voor Android Wear die het beeld van de camera van je smartphone op je pols toont. Dit beeld wordt ook wel de viewfinder genoemd, waarmee je een beeld hebt van hetgeen dat de camera in beeld brengt. Het maakt daarbij niet uit of je smartphone in in- of uitschakeld en of de camera-app is geactiveerd of niet: start PixtoCam op en je krijgt automatisch het beeld van de camera van je toestel te zien.

Vervolgens kun je front- en back-camera selecteren, in- en uitzoomen, het beeld draaien, een selfie-timer instellen, de flash in- of uitschakelen tijdens een foto of video en nog veel meer. Ofwel: gewoon je camera besturen vanaf je samrtphone. Dit is met name handig voor selfies, waarbij je de smartphone ergens neer kunt zetten en met je pols het beeld kunt bekijken en een foto kunt schieten.

Lees verder na de advertentie.

PixtoCam video

PixtoCam

Android Wear is sinds kort te verkrijgen op de LG G Watch en Samsung Gear Live, waarvan eerstgenoemde al te koop is. Je kunt nu al de witte LG G Watch bestellen of de zwarte LG G Watch kopen.

Check ook ons overzicht met de beste Android Wear apps!

Download

PixtoCam kan voor een prijs van 1,49 euro in Google Play worden gedownload voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger. Logischerwijs is een Android Wear-smartwatch benodigd voor het gebruik van de app.

Download PixtoCam in Google Play (1,49 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu