Planet Android opent partnershop voor Android-accessoires

Redactie
18 juli 2009, 19:06
2 min leestijd
Planet Android opent partnershop voor Android-accessoires

In Nederland zijn nog geen webwinkels te vinden, die zich gespecialiseerd hebben in Android-accessoires. Vandaar dat we samen met een shoppartner besloten hebben om iets nieuws op te zetten: een webwinkel met allerlei spullen die je voor je Android-toestel nodig hebt, van hoesjes tot geheugenkaartjes. Het aanbod wordt steeds aangepast aan nieuwe toestellen en nieuwe accessoires die op de markt komen. De accessoirewinkel is te bereiken via de optie ‘Accessoires’ in de menubalk van Planet Android of via het nieuwe blok ‘Planet Android Shop’ in de zijbalk.

De webwinkel is een samenwerkingsverband met AndroidCentre.nl, die de volledige afhandeling van alle bestellingen verzorgt. Op dit moment zijn al tientallen accessoires voor de T-Mobile G1, HTC Magic en HTC Hero voorradig, variërend van autohouders tot cases, docks en headsets. We willen benadrukken dat we niet zelf de webwinkel beheren, maar dat dit volledig wordt gedaan door AndroidCentre.nl.

Lees verder na de advertentie.

Waarom nu zo’n winkel? Ten eerste omdat we al goede ervaringen hebben met een dergelijke winkel op onze andere website, iPhoneclub. We doen dit samen met de mensen van iFoniq (de eigenaar van iPhonecentre.nl en Androidcentre.nl) en hebben goede ervaringen met shopbeheerder Marco. Vandaar dat we een dergelijke samenwerking op Planet Android ook wel aandurfden.

Ten tweede blijken de bezoekers het ook te waarderen: iedereen heeft wel eens een hoesje of een reservebatterij nodig. En omdat de prijzen op hetzelfde niveau liggen als in de meeste andere webwinkels, geeft het een goed gevoel als je in één moeite door een website kunt steunen.

Voor ons heeft de webshop ook voordelen: wij hebben meer mogelijkheden om nieuwe Android-accessoires te testen en horen eerder wanneer er interessante accessoires aankomen. De shop stelt ons ook in staat om veel vaker reviews van accessoires te plaatsen. Het eerste review ging een paar dagen geleden online: de Krusell Orbit Flex-case, geschreven door reviewer Jeroen. Overigens is zo’n shop ook weer niet zo bijzonder, want internationale Android-sites zoals Android Guys, Phandroid en Android Community hebben al veel langer een accessoireshop.

Shopmedewerkers Marco, Barto en Marcel hebben de afgelopen weken bikkelhard gewerkt om spullen in te kopen en de webwinkel af te krijgen. Zij hebben ervoor gezorgd dat je in de Planet Android-webshop een redelijk compleet assortiment accessoires voor de T-Mobile G1, HTC Magic en HTC Hero vindt.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu