Google Play Books update verwijdert optie om PDF’s te uploaden

Gijs Ettes
20 december 2013, 10:31
1 min leestijd
Google Play Books update verwijdert optie om PDF’s te uploaden
Play Books update

De Google Play Books update die vorige week werd uitgerold, introduceerde de optie om ePUB- en PDF-bestanden te uploaden. Wanneer je de nieuwste update voor de boeken-app installeert, is dat laatste vreemd genoeg niet meer mogelijk. Het is wel nog mogelijk ePUB-bestanden te uploaden naar de app.

Overigens kun je wel nog indirect PDF’s bekijken door deze niet via de app, maar middels de webinterface te uploaden. In de Play Books-app was de optie experimenteel en de verwachtingen zijn dat deze terugkeert in een volgende versie.

Lees verder na de advertentie.

Play Books update biedt niets nieuws

De Play Books update is de tweede in korte tijd, maar lijkt geen andere toevoegingen met zich mee te brengen. De eerdere update zorgde ervoor dat de app boeken sneller en soepeler opent en paste de interface iets aan. Tevens is het nu gemakkelijker om markeringen en notities te maken, de helderheid te verlagen als je in het donker leest en elk boek in landschapmodus te lezen.

Via onderstaande link kun je de gratis app downloaden. De versie en grootte van Google Play Books verschilt per apparaat.

Download: Google Play Books (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu