Google lanceert geoptimaliseerde mobiele website voor Google Play

Gijs Ettes
24 mei 2014, 10:41
1 min leestijd
Google lanceert geoptimaliseerde mobiele website voor Google Play
Google Play mobiele website

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Afgelopen nacht heeft Google een geoptimaliseerde mobiele versie van de Play Store gelanceerd, die je met de browser kunt benaderen. Mocht je je dus in de Chrome-app bevinden, maar geen zin hebben om deze te sluiten en naar de Play Store-app te gaan, dan kun je nu navigeren naar de mobiele webversie van de Play Store.

Het is nog maar de vraag hoeveel mensen gebruik zullen maken van de Play Store mobiele website, maar de geoptimaliseerde site ziet er niettemin fraai uit. Via play.google.com/store open je de Store, waarna je het hamburgermenu opent via de knop linksboven en kunt zoeken middels het vergrootglas rechtsboven.

Lees verder na de advertentie.

Koop een Nexus met je iPad

Via het hamburgermenu bereik je gebruikelijke opties als Inloggen, de Store, je Apps, Muziek, Boeken en Apparaten. Daarnaast kun je uiteraard je verlanglijstje en je bestellingen raadplegen en de instellingen openen. Ongeacht of je gebruikmaakt van een Android-smartphone of een iPhone. Of een iPad.

Verder kun je via de Play Store mobiele website alles doen wat normaal gesproken mogelijk is met de reguliere app of website: apps installeren, Nexus-toestellen of de Chromecast kopen of boeken aanschaffen.

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu