PlayStation-smartphone Xperia Play krijgt geen update naar Ice Cream Sandwich

Redactie
26 mei 2012, 10:58
1 min leestijd

De Sony Ericsson Xperia Play krijgt geen update naar Ice Cream Sandwich (Android 4.0). Dit heeft Sony in een blog bevestigd. De PlayStation-smartphone zou tijdens het gamen onstabiel worden met Ice Cream Sandwich als besturingssysteem. De Xperia arc, Xperia neo, Xperia mini, Xperia mini pro, Xperia pro, Xperia active en Sony Ericsson Live with Walkman krijgen wel een update naar Android 4.0. Deze updates worden vanaf volgende week verspreid.

Sony zegt in de blog dat het hun ontwikkelaars niet is gelukt om Ice Cream Sandwich stabiel naar de Xperia Play over te zetten.

Lees verder na de advertentie.

Wat betreft de Xperia Play: na uitgebreide testen met onze ontwikkelaars en partners zijn we tot de conclusie gekomen dat een consistente en stabiele ervaring, met name tijdens gaming, niet gegarandeerd kan worden. Daarom updaten we de Xperia Play niet naar Android 4.0. Deze beslissing werd ook bevestigd door de feedback die we kregen van de developer-community, geavanceerde gebruikers en gamecontent-ontwikkelaars op onze ICS beta ROM voor de geunlockte Xperia Play. […]

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu