De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Pocket Casts krijgt Chromecast-ondersteuning: podcasts naar je tv streamen

Redactie
17 maart 2014, 12:31
2 min leestijd
Pocket Casts krijgt Chromecast-ondersteuning: podcasts naar je tv streamen
pocket casts chromecast

Pocket Casts, één van onze favoriete apps om podcasts mee te luisteren, heeft een update gekregen waardoor gebruikers de podcasts voortaan naar hun Chromecast kunnen streamen. Door de Pocket Casts Chromecast-ondersteuning, waar vele gebruikers al een tijd op hebben gewacht, is het mogelijk om de audiobestanden – veelal langere praatprogramma’s – via de tv te streamen. Handig om op de achtergrond ingeschakeld te hebben: de meeste podcast-luisteraars gaan namelijk iets anders doen als zij naar een lang audiofragment luisteren.

De Pocket Casts Chromecast-feature werkt hetzelfde als bij andere Chromecast-apps: druk op het icoontje als je met wifi bent verbonden en de podcast wordt naar de tv gestuurd. Ook is er een aparte wallpaper van Pocket Casts beschikbaar voor Googles hdmi-stick, dat samen met relevante informatie over de Podcast wordt getoond.

Verder is de interface een beetje op de schop genomen, worden kleuren aangepast op de getoonde kleuren van de podcasts en zijn er bugfixes en tweakers doorgevoerd.

Lees verder na de advertentie.

> check ook de beste Chromecast apps

Over Pocket Casts

pocket casts 2

Pocket Casts, dat voor zowel Android-smartphones als -tablets is geoptimaliseerd, werkt via RSS-feeds, synchroniseert over al je mobiele toestellen, houdt automatisch smart playlists bij met hetgeen dat jij nog moet luisteren en laat je snel wisselen tussen video (voor wifi) en enkel audio (voor onderweg). Daarnaast biedt de app tevens een handige controlebalk in het notificatiegedeelte van Android waardoor je snel de app kunt bedienen. Pocket Casts heeft wel een prijskaartje, maar komt ook écht pas tot zijn recht als de app op meerdere mobiele toestellen wordt gebruikt. Zijn prijskaartje is `ie daarmee dubbel en dwars waard.

Pocket Casts staat ook in onze uitgebreide lijst van de beste Android tablet apps.

Pocket Casts video

Pocket Casts 4.5

Meer lezen over de Chromecast?

En vergeet niet: een Chromecast kopen kan al in Nederland!

Download

Pocket Casts is voor een adviesprijs van 2,99 euro te koop in Google Play. Voor het streamen van podcasts naar je tv is logischerwijs een Chromecast benodigd.

Download: Pocket Casts (2,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast 2018
Google Chromecast 2018

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu