De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Pocket update maakt later lezen-app nog beter met vernieuwd design

Redactie
21 november 2013, 16:10
1 min leestijd
Pocket update maakt later lezen-app nog beter met vernieuwd design
Pocket update

De laatste Pocket update maakt de later lezen-app nog een stuk beter met een vernieuwd design. Pocket 5.0, dat groots door de ontwikkelaar wordt aangekondigd, heeft een compleet nieuwe navigatie waarmee gebruiker sneller en handiger door de app kunnen navigeren. Daarnaast komt er een nieuwe sectie beschikbaar met uitgelichte artikelen, een soort ‘best of’ van de artikelen die jij nog moet lezen. En dat is een hele fijne en interessante toevoeging.

Lees verder na de advertentie.

De ‘best of’-artikelen worden namelijk bepaald middels verschillende parameters, zoals de beste video, beste long read, of gewoonweg best of. Hiermee krijgen gebruikers met heel veel opgeslagen content toch nog een duidelijk overzicht te zien. Als je niet genoeg items hebt, wordt de best of-functie niet toegepast. Simpel als dat.

pkt_android_reviewersguide_3_list-plus

Daarnaast is de zoekfunctie versimpelt, kunnen gebruikers content in bulk aanpassen en zijn er grotere visuele tegels voor video’s aanwezig. En natuurlijk heeft ook het navigatie-menu een nieuw design.

Pocket is één van onze tien must-have Android-apps. De app, die vroeger Read It Later heette, verzamelt artikelen, video`s en foto`s die je op een later moment wilt bekijken. Je kunt dergelijke content via verschillende apparaten opslaan, zoals via een Chrome-plugin of je tablet.

Lees meer over Pocket

De Pocket update is inmiddels in Google Play te downloaden. De dienst is geheel gratis te gebruiken.

Download: Pocket (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu