De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Pokémon GO krijgt in december 100 nieuwe Pokémon’

Erwin Vogelaar
27 november 2016, 19:00
2 min leestijd
‘Pokémon GO krijgt in december 100 nieuwe Pokémon’

Pokémon GO december 2016: dit kan wel eens een grote maand worden voor de game. Er staat mogelijk een grote update te wachten met onder andere honderd nieuwe Pokémon.

Lees verder na de advertentie.

Pokemon GO december

Eerder deze maand werd na een update van Pokémon GO iets spannends ontdekt. In de broncode van de game waren verwijzingen naar honderd nieuwe Pokémon te vinden. Specifiek Pokémon 152 tot en met 251. Het gaat hier om de zogenaamde ‘Gen 2’-Pokémon en Ditto. Deze Ditto is inmiddels al te vangen en de rest volgt mogelijk volgende maand. Dit zou met een grote update kunnen gebeuren, samen met de mogelijkheid om te ruilen en tegen andere spelers te vechten. Gezien de snelheid waarop nu nieuwe mogelijkheden uitgerold worden, is het echter waarschijnlijker dat deze functies op een later moment komen.

Pokémon Go december

December zou in ieder geval een goede maand zijn voor nieuwe Pokémon. Pokémon GO is in de zomer uitgebracht, omdat mensen dan veel vrije tijd hebben. Tijdens de feestdagen in december hebben ook weer veel mensen vrij, dus als we dan allemaal honderd nieuwe Pokémon kunnen vinden zou het een enorme boost voor de game kunnen betekenen. Zeker omdat het voor de fanatieke spelers nu steeds moeilijker wordt om nog nieuwe beestjes te vinden, terwijl dat grotendeels het plezier van de game is.

Daarnaast wachten we op de Nearby-functie, die enkele dagen geleden is uitgerold naar Australië en een groot deel van Noord-Amerika en Canada. Hopelijk komt de functie snel uit in Europa, zodat ook wij naar de zeldzamere Pokémon op jacht kunnen gaan. Overigens loopt op dit moment het Thanksgiving-evenement van Pokémon GO nog. Dit betekent dat je tot het eind van deze maand dubbele XP en Stardust krijgt voor al je acties in de game. Zorg er dus voor dat je tot en met woensdag nog wat extra wandelingen maakt.

Lees het laatste nieuws over Pokémon GO

Bron: Venture Beat
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu