Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Inschrijving geopend voor Pokémon GO Safari Zone in Nederland

Thomas Haenen
6 oktober 2017, 10:06
2 min leestijd
Inschrijving geopend voor Pokémon GO Safari Zone in Nederland

Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor het eerste Pokémon GO-evenement van Niantic in Nederland. Tijdens de Safari Zone in Amstelveen kun je zeldzame Pokémon vangen en exclusieve items krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Safari Zone Amstelveen

Eigenlijk zou het evenement al in augustus plaats vinden, maar na flinke netwerkproblemen bij evenementen in andere landen zag Niantic zich genoodzaakt het uit te stellen. Die problemen zijn inmiddels opgelost, want de Pokémon GO Safari Zone Amstelveen staat nu weer op de agenda voor 14 oktober. Registreren kan vanaf vandaag via deze site.

Pokémon GO neemt die zaterdag het Stadshart Amstelveen over. In het winkelcentrum onder de rook van Amsterdam worden die dag duizenden fans van de game verwacht. Tijdens het evenement zullen grote hoeveelheden zeldzame Pokémon tijdelijk in Amstelveen te vinden zijn. Zo heb je een grotere kans om monsters te vangen die normaal niet of nauwelijks in Nederland te vinden zijn, zoals Chansey en Kangaskhan. Ook worden er drie speciale lounges ingericht voor de leden van team Instinct, Mystic en Valor.

pokémon go Kangaskhan

Legendarische Pokémon zul je niet kunnen vangen tijdens het evenement. Niantic heeft namelijk geen Raid Battles gepland. Daarmee probeert de ontwikkelaar waarschijnlijk de problemen van het Pokémon GO Fest in Chicago te voorkomen.

Ticket vereist

Je kunt alléén meedoen aan het evenement met een ticket. Die worden weggegeven via de site van Niantic en via Facebook. Naar verwachting zullen er zo’n 3000 toegangskaarten beschikbaar zijn. De tickets zijn niet overdraagbaar, dus je zult er snel bij moeten zijn. Zonder kaartje kun je natuurlijk wel de zeldzame Pokémon in de buurt kunnen vangen, maar krijg je geen medailles en andere exclusieve in-game items.

In aanloop naar het evenement in Amstelveen vinden er de komende weken nog verschillende andere Pokémon GO Safari Zones plaats in Europa. Zo kun je 16 september terecht in winkelcentra in Oberhausen, Parijs of Barcelona. Morgen zijn Kopenhagen en Praag aan de beurt, terwijl in Stockholm op 14 oktober gelijktijdig met Nederland een event plaats vindt.

Lees het laatste nieuws over Pokémon GO

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu