De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Niantic belooft legendarische Pokémon voor Pokémon GO-update

Thomas Haenen
2 maart 2017, 20:55
2 min leestijd
Niantic belooft legendarische Pokémon voor Pokémon GO-update

Pokémon GO werd recentelijk al voorzien van ruim tachtig nieuwe monsters, maar ontwikkelaar Niantic zit niet stil en heeft forse plannen voor de komende maanden.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO zonsondergang

Na de vrij forse Pokémon GO Johto-update gaat Niantic terug naar de basis. Het bedrijf gaat zonsopkomst en zonsondergang toevoegen aan de game. Speel je in de vroege avonduren of ben je al voor dag en dauw aan de slag, dan gloort straks de zon aan de horizon in het spel. Dat maakte het bedrijf bekend tijdens de Game Developers Conference in San Francisco, zo meldt Serebii.

Pokémon GO zonsondergang

Wanneer deze schemering toegevoegd wordt aan het spel is nog onbekend. Niantic verwacht het binnen enkele weken tot maanden uit te rollen. De feature moet ervoor zorgen dat de binding tussen het spel en de echte wereld nog groter is. De ontwikkelaar wil benadrukken dat je de Pokémon in de ‘echte’ wereld aan het vangen bent. Wat er op je smartphone getoond wordt moet je niet zien als een virtuele spelwereld, maar een kaart van de Pokémon die in de straten om je heen opduiken.

Niantic gaf bovendien enkele beelden vrij waaruit blijkt dat er al langer ambitieuze plannen zijn om dat te bewerkstelligen. In de eerste Pokémon GO bèta’s zat niet alleen zonsopkomst en -ondergang, maar werd het weer uit de echte wereld gereflecteerd in het spel. Op een zonnige dag in de echte wereld zou er een fel zonnetje schijnen in het spel, op een grijze herfstdag regent het. De feature haalde niet de definitieve versie van het spel, maar Niantic lijkt de deur open te zetten om hem nu alsnog toe te voegen.

Daarnaast bevestigde de ontwikkelaar opnieuw dat de eerste grote Pokémon GO-evenementen gepland staan voor dit jaar. De verwachting is dat je daarmee straks legendarische Pokémon als Mewtwo en Ho-Oh kunt vangen, die nu nog niet in het spel te vinden zijn. Niantic liet niet weten wanneer de evenementen van start gaan.

Lees het laatste nieuws over Pokémon GO

Bron: Serebii
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu