Poll: Android wordt grote winnaar in de smartphone-strijd

Android winnaarEe Times Europe deed een poll onder Europese gebruikers, waarin ze vroegen welk platform de leidende positie in de smartphonemarkt gaat krijgen. De uitslag is opvallend: niet Apple’s iPhone is de overtuigende winnaar in de strijd om de smartphonegebruiker, maar Google’s Android. Zo’n 30 procent van de ondervraagden denkt dat Android het leidende platform wordt. Symbian en Linux Mobile OS kwamen op een gedeelde tweede plaats met 21 procent van de stemmen. Microsoft’s Windows Mobile deed het ook nog heel aardig met 17 procent van de stemmen. De iPhone eindigde helemaal onderaan: slechts 11 procent van de ondervraagden denkt dat Apple de strijd gaat winnen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De volgende poll is ook wel weer een interessante: die gaat over de vraag welke (tweede) taal je als Engelssprekende engineer zou moeten leren: Russisch? Mandarijn? Hindi?

Via: EE Times

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.