Poll: naar welke Android-smartphone van dit najaar kijk jij het meeste uit?

In 2019 zijn al een heleboel toffe Android-smartphones verschenen, maar in het najaar komen nog veel meer toestellen die de moeite waard zijn. Daarom zijn we benieuwd: naar welke Android-telefoon kijk jij vooral uit?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Poll: je favoriete smartphone van dit najaar

2019 is tot nu toe een prima jaar voor Android-smartphones. Sinds januari zijn heel veel toptoestellen verschenen, zoals de Galaxy S10-telefoons, OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro en Huawei P30 Pro. En wat te denken van goede budgettelefoons als de Motorola Moto G7-serie, vernieuwde Galaxy A-reeks en Android One-telefoons die Nokia tot nu toe heeft uitgebracht.

google pixel 4

Daardoor zou je haast denken dat we het beste al hebben gehad, maar er komt de komende maanden nog heel veel moois aan. Zo presenteert Samsung naar verwachting over minder dan twee weken de Galaxy Note 10, komt Google in oktober met de Pixel 4 en heeft Huawei de vernieuwde Mate-reeks nog achter de hand. Daarnaast verwachten we dat OnePlus met nieuwe high-end telefoons komt en ook een aantal andere fabrikanten toestellen zullen uitbrengen.

Zie je de poll niet? Stem dan via deze link!

Omdat er dus nog zoveel nieuws gaat verschijnen, zijn wij benieuwd waar jij de komende maanden vooral naar uitkijkt. In de poll hierboven hebben we een aantal opties voor je neergezet, dus laat van je horen en maak je keuze! Zit je favoriete smartphone er niet bij, dan kun je dat ons laten weten via de reacties onder dit artikel.

De eerstvolgende high-end Android-smartphone die verschijnt, is hoogstwaarschijnlijk de Samsung Galaxy Note 10. Het toestel wordt naar verwachting op 7 augustus gepresenteerd en ligt volgens geruchten op 23 augustus in de winkels. Alle specificaties van de Galaxy Note 10 zijn al gelekt en ook de vermoedelijke adviesprijzen liggen op straat.

Blijf op de hoogte van de officiële aankondiging door onze website te volgen, de Android Planet-app te downloaden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.