De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Poll: naar welke Android-smartphone kijk jij in 2019 het meeste uit?

Wouter Nijsen
17 januari 2019, 16:48
1 min leestijd
Poll: naar welke Android-smartphone kijk jij in 2019 het meeste uit?

In 2019 verschijnen weer tal van interessante Android-toestellen, en daarom willen we van jou weten: naar welke smartphone kijk jij dit jaar het meeste uit? Doe mee aan onze poll!

Poll: Android-smartphones in 2019

Fabrikanten wisten ons in 2018 te verrassen met allerlei toffe toestellen, van innovatieve vlaggenschepen als de Huawei Mate 20 Pro en OnePlus 6T tot goede budgettelefoons als de Motorola Moto G6 en Xiaomi Mi A2. Maar ook in 2019 staat er weer een heleboel moois op de planning. Denk bijvoorbeeld aan de Samsung Galaxy S10, OnePlus 7 en de nieuwe smartphones van Google.

Omdat er elk jaar zoveel Android-telefoons verschijnen, zijn we benieuwd naar waar jij in 2019 vooral naar uitkijkt. In de poll hieronder hebben we een aantal opties voor je neergezet, dus laat van je horen en maak je keuze! Zit je favoriete smartphone er niet bij, dan kun je dat ons laten weten via de reacties onder dit artikel.

Zie je de poll niet? Stem dan via deze link.

Vooruitblik

Eerder publiceerden we op Android Planet een uitgebreide vooruitblik op 2019, waarin we de beste verwachte telefoons met je bespreken. Daar gaan we in op de nieuwe toptoestellen van Samsung, Huawei, LG en Sony, maar kijken we ook wat alle andere fabrikanten waarschijnlijk uitbrengen. En wat te denken van 5G in Nederland, want kunnen we daar dit jaar als iets van verwachten?

→ Lees verder in de vooruitblik op Android in 2019

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu