De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Popcorn Time werkt nu ook in je browser

Wouter Nijsen
19 mei 2015, 21:27
2 min leestijd
Popcorn Time werkt nu ook in je browser

Een nieuwe dienst maakt het mogelijk om Popcorn Time vanuit een  browser te gebruiken. Hierdoor wordt films streamen  nog makkelijker en sneller.

Lees verder na de advertentie.

UPDATE: PopcornInYourBrowser is sinds 21 mei helaas niet meer beschikbaar. De site maakte gebruik van de torrentservice Coinado.io, en door de grote populariteit werd de gratis Coinado-trial van de maker beëindigd.

Popcorn Time browser

Er is een nieuwe website gelanceerd die het mogelijk maakt  om films rechtstreeks vanuit  een browser te streamen. De website, die de naam PopcornInYourBrowser.net draagt, is daarmee nog makkelijker in gebruik dan het normale Popcorn Time.

De browserversie biedt  het complete aanbod aan vanaf  haar servers, waardoor films niet worden opgeslagen op de  pc van de gebruiker. Daarmee lijkt de website een beetje op Nachotime, de  dienst die je ook vanuit een browser illegaal films liet kijken. Nachotime werd echter op last van Stichting Brein al snel offline gehaald.

Popcorn Time browser

Het kijken van films met de browserversie van Popcorn Time is erg makkelijk. Je typt een film in de zoekbalk, selecteer `m vervolgens, waarna  je gelijk kunt beginnen met kijken. Het kan echter een tijdje duren voordat de betreffende film is ingeladen, maar hierna verloopt het afspelen redelijk vlot. Echt vlekkeloos is  de dienst nog niet, omdat sommige films niet lijken te werken of telkens vastlopen.

In tegenstelling tot de normale  applicatie van Popcorn Time, ontbreekt er bij de webversie de mogelijkheid om een vpn te gebruiken. Kijk je liever  in  volledige anonimiteit illegaal films, dan ben je er dus bij gebaat om een eigen vpn in te schakelen.

Popcorn Time in een notendop

Popcorn Time is het best te omschrijven als de illegale variant van Netflix en heeft in een relatief korte tijd veel populariteit vergaard. Vooral  in Nederland is de videostreamingsdienst ontzettend populair.

popcorn time uitgelicht

Fijn aan Popcorn Time is dat de dienst op veel verschillende apparaten te gebruiken is en bijvoorbeeld ook werkt  in combinatie met een Chromecast. Popcorn Time maakt overigens gebruik van torrents, wat ook het gebruik van de dienst illegaal maakt.

→ Lees meer in ons uitgebreide dossier over Popcorn Time.

Het laatste nieuws over Popcorn Time

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu