Dit zijn de populairste Android-apps van 2016

Erwin Vogelaar
1 december 2016, 18:55
2 min leestijd
Dit zijn de populairste Android-apps van 2016

Er zijn in 2016 talloze apps verschenen. Google heeft de populairste Android-apps wereldwijd nu op een rijtje gezet. Net als de populairste muzieknummers, films en boeken. Van Pokémon GO tot Harry Potter.

Lees verder na de advertentie.

Populairste Android-apps 2016

Hoewel het jaar nog een maandje door gaat, is Google al aan het afronden. Vandaag heeft het bedrijf de populairste items uit de Play Store van het afgelopen jaar op een rij gezet. Het gaat hier om apps, games, films, boeken en muzieknummers. De items downloaden kan uiteraard via de links.

Populairste apps van 2016

In 2016 waren we qua apps voornamelijk met onszelf bezig. In de lijst staan namelijk drie apps waarin je met selfies aan slag kunt. De volledige lijst ziet er zo uit:

Populairste games van 2016

Het is geen grote verrassing dat Pokémon GO en Clash Royale de populairste games waren afgelopen jaar. We waren slither.io eigenlijk alweer al vergeten, maar uiteraard doet die ook mee. De volledige lijst ziet er zo uit:

populairste android-apps

Populairste muziek van 2016

Sorry, Justin Bieber. Je staat niet bovenaan. De volledige lijst ziet er namelijk zo uit:

Populairste films van 2016

Disney wint, want met Marvel, animatie en Star Wars kon niemand tegen deze gigant op. Batman v Superman deed nog zijn best, maar de muis heeft vast ergens kryptonite verstopt.

populairste android-apps

Populairste boeken van 2016

Deadpool stond toch al bovenaan bij de films? Zelfs bij de boeken weet hij Harry Poter te verslaan. Men maakt zich ook alvast klaar voor de nieuwe wereldorde van 2017 met The Art of War van Tzu Sun.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron: Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu