Praktische oplossing voor loszittende Droid-batterijklep

verizon batterijklep droidDe Amerikaanse Motorola Droid (Milestone) heeft een vervelend probleem: het batterijklepje gaat steeds los wanneer je het toestel uit je broekzak haalt. Best makkelijk dat het batterijklepje was makkelijker opengaat dan de HTC-toestellen (waarbij je altijd wat kracht moet uitoefenen), maar de Amerikaanse gebruikers zijn er niet blij mee. Het blijkt ook behoorlijk vaak voor te komen. Operator Verizon heeft een eenvoudige maar praktische oplossing: plak er gewoon een sticker op!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Een Droid-bezitter ging met zijn toestel naar de Verizon Store om te kijken of er een oplossing was. Dit kreeg hij mee: een soort pleister met Verizon-opdruk. Mocht je ook problemen hebben met je Europese Milestone, dan diverse filmpjes een nettere oplossing.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.