Download: test je voetbalkennis met de gratis toto-app Predict-A-Ball

Gijs Ettes
13 januari 2014, 12:48
1 min leestijd
Download: test je voetbalkennis met de gratis toto-app Predict-A-Ball
Predict-a-ball Android

Met de gratis app Predict-A-Ball voorspel je iedere week de uitslagen van de Nederlandse Eredivisie en andere bekende competities. Elke week zijn er twaalf wedstrijden waarvan je moet voorspellen of er sprake zal zijn van thuiswinst, uitwinst of een gelijkspel. Voor elke goed voorspelde wedstrijd krijg je punten, maar je kunt je puntenaantal ook opschroeven door de bonuswedstrijd juist te voorspellen. Nadat je inlogt met je Facebook-profiel kun je direct meespelen en het opnemen tegen voetbalkenners in jouw buurt.

Predict-A-Ball is dus een toto-app en eentje die bijzonder simpel van opzet is. Met schuifjes bepaal je per wedstrijd of je denkt dat de thuispartij (links) of juist de uitpartij (rechts) wint. Voorspel je een gelijkspel, dan laat je het schuifje in het midden staan. Helemaal onderaan kun je extra punten verdienen door de precieze uitslag van de bonuswedstrijd te voorspellen. Vervolgens tik je op ‘Verstuur’ om je uitslagen door te geven.

Lees verder na de advertentie.

Predict-a-ball

In het scherm dat volgt, zie je jouw voorspellingen nogmaals op een rijtje. Desgewenst kun je deze delen via e-mail of diverse sociale media. Je kunt tevens je voorspellingen aanpassen en de ranglijsten van de vorige speelronde bekijken.

Je speelt mee met een stad naar keuze en kunt iedere week kampioen worden van je stad, provincie en heel Nederland. Heb je alle twaalf wedstrijden goed geraden, dan ontvang je 100 euro cash. Mooi meegenomen dus!

Predict-A-Ball is gratis te downloaden en is 4,6MB groot. Om de toto-app te gebruiken, moet je toestel beschikken over Android 4.0 of hoger.

Download: Predict-A-Ball (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's