De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Preview: Voetbal International voor Android

Redactie
5 augustus 2011, 11:58
2 min leestijd
Preview: Voetbal International voor Android
Preview: Voetbal International voor Android

Net voor de start van het nieuwe voetbalseizoen kan ook Android een interessante transfer melden. Voetbal International komt met een eigen Android-applicatie. VI Android brengt je het laatste voetbalnieuws, uitgebreide statistieken en actuele livescores. In totaal zijn meer dan veertig voetbalcompetities via de app te volgen.

Als je VI Android opent kom je automatisch in het nieuwsoverzicht terecht. Hierbij zie je eerst de headlines zodat je meteen op de hoogte bent van het laatste nieuws. Vervolgens kun je omlaag scrollen om het nieuws van de afgelopen dagen te lezen. Onder mijn club kun je je favoriete club aangeven. Als je hierop drukt krijg je al het nieuws geserveerd dat met jouw club te maken heeft.

Lees verder na de advertentie.

Voetbal International houdt tevens de statistieken bij ruim veertig competities. Zo kun je naast Erevidisie en de Jupiler League ook de Duitse Bundesliga en de Engelse Premier League op de voet volgen. Ook de wat minder bekende competities zoals de Nederlandse Topklasse, wedstrijden van nationale elftallen en toernooien als de Champions League zijn via de app te volgen. Naast wedstrijdverslagen kun je ook de actuele competitiestand opzoeken.

Via de app kun je ook luisteren naar VI Radio voor het laatste nieuws. Tevens zijn er ook losse items te bekijken en te beluisteren onder VI Media. Zo kun je bijvoorbeeld een terugblik vinden op de laatste uitzending van Voetbal International op de televisie of een analyse of voorbeschouwing beluisteren van een wedstrijd.

VI Android is gratis te downloaden in de Android Market, en heeft twee betaalde in-app-aankopen. Met VI Plus krijg je een uitgebreid scorebord te zijn met bijbehorende statistiek. Voor €1,59 krijg je voor het seizoen 2011/12 push-notificaties van al het belangrijke voetbalnieuws en wedstrijdgegeven. Zo kun je per wedstrijd aangeven of je notificaties wilt ontvangen. Met VI Transfer kun je elke transferperiode voor €0,79 alle transfers van de belangrijkste competities op de voet volgen. Per transfer zijn de spelerdetails te bekijken en kan je push-notificaties ontvangen voor de transfers van je favoriete club(s).

De Android-versie van Voetbal International is ontwikkeld door The Saints die eerder de VI-applicaties voor iPhone en iPad hebben gemaakt. Voor de Android-versie is nadrukkelijk samengewerkt met Samsung. Zo zal de VI Android ook beschikbaar komen via Samsung Apps. Als je een Samsung-apparaat hebt dan kun je van 5 tot 19 augustus gratis gebruik maken van VI Plus.

Update VI voor Android is nu te downloaden in de Android Market

Downloaden via Android Market: VI (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu