Pricewatch Scanner: raadpleeg de Tweakers Pricewatch vanaf je Android-toestel

pricewatch barcode scannerOoit in de MediaMarkt gestaan en je afgevraagd of die aanbieding nu echt zo goed is? Dan is er nu een oplossing: de Pricewatch Scanner voor Android! Met deze applicatie kun je een barcode inscannen, waarna je de actuele prijzen van het product te zien krijgt. De applicatie is gratis beschikbaar in de Android Market. Mocht het bevallen, dan kun je ook een donatieversie kopen, die 1 euro kost.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


pricewatch tweakersHandig is, dat je na het scannen van de barcode meteen naar de mobiele website van Tweakers.net wordt doorgestuurd, waar je alle actuele prijzen op een rijtje ziet staan. Zo weet je meteen of het zin heeft om het product te kopen, of dat je beter thuis achter je pc een bestelling kunt plaatsen.
Voor het scannen van de barcode maakt Pricewatch Scanner gebruik van de barcodescanner-applicatie van Zxing.

Via: WLigtenberg
Tipgever: W. Ligtenberg via e-mail

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.