Prijs Galaxy Tab historisch laag in Groot-Brittannië

Redactie
19 november 2010, 14:13
1 min leestijd
Prijs Galaxy Tab historisch laag in Groot-Brittannië
galaxy-tAB-1
prijs-galaxy-tab

Wie binnenkort naar Groot-Brittannië gaat doet er wellicht goed aan om de Samsung Galaxy Tab mee naar huis te nemen. De prijs van deze tabletcomputer blijft maar dalen bij onze westerburen. Nu stunt Staples met een prijs van 382 pond, oftewel 448 euro. Inclusief BTW en verzendkosten bedraagt de totaalprijs 449 pond, wat nog steeds slechts 527 euro is. Dat is veel lager dan de Nederlandse adviesprijs van 749 euro.

Toch is de prijs ook in Nederland aan het dalen. Hoewel de meeste bedrijven de Galaxy Tab verkopen voor 749 euro, is de tablet bij Algebeld.nl voor 689 euro (incl verzendkosten) te koop. De kans bestaat dat de Galaxy Tab de komende maanden nog flink in prijs daalt.

Lees verder na de advertentie.

De tabletcomputer van Samsung kreeg de afgelopen maanden veel kritiek over zich heen in verband met de prijs. De meeste bezoekers van Android Planet vonden dat Samsung niet meer mocht vragen dan 500 euro, de prijs van de goedkoopste versie van de iPad.

De Galaxy Tab is een tabletcomputer met Android 2.2 als besturingssysteem en een snelle 1 GHz-processor. De nieuwe tablet kan fotograferen, filmen, op internet surfen en mediabestanden afspelen. Dankzij het relatief kleine scherm van zeven inch vult de Galaxy Tab een gat tussen smartphones en grotere tabletcomputers, zoals de iPad.

Lees de review van de Galaxy Tab op Android Planet.

Bron: Eurodroid

Categorie: Tablets
Spotlight: Tablet

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's