Android Planet viert feest: vertel ons over je eerste Android en win!

Thomas Haenen
16 mei 2019, 16:55
2 min leestijd
Android Planet viert feest: vertel ons over je eerste Android en win!

Android Planet viert zijn tiende verjaardag met een jaar vol toffe acties! We trappen de festiviteiten af met een leuke prijsvraag.

UPDATE: De prijsvraag is voorbij. De winnaar heeft hier persoonlijk bericht over ontvangen.

Android Planet viert feest

In 2019 bestaat Android Planet alweer tien jaar. Begin 2009 openden de deuren van onze site, en sindsdien houden we jullie dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws, de populairste apps en de allerbeste Android-smartphones. Deze gelegenheid grijpen we natuurlijk graag aan voor een feestje. Daarom pakken we de rest van het jaar uit met winacties, toffe verhalen en terugblikken op de afgelopen tien jaar.

Zo’n jubileum vieren we natuurlijk ook graag met jullie, de lezers. Daarom gaan we de komende maanden op zoek naar jullie verhalen over en ervaringen met Android in de afgelopen tien jaar. Wat is je favoriete Android-smartphone, het raarste nieuws en je favoriete gadget? Al die verhalen hopen we de komende tijd te bundelen in een mooie reeks artikelen.

Win een Google Play Store-cadeaubon!

Voor deze eerste editie zijn we op zoek naar je herinneringen aan je allereerste Android-smartphone. Misschien was je er wel vroeg bij en kocht je in 2008 de HTC Dream, de allereerste Android-smartphone. Of je hebt mooie herinneringen aan de Galaxy S4, één van de populairste Samsung-smartphones ooit. Zelfs als je pas net bent ingestapt, bijvoorbeeld als trotse bezitter van een gloednieuwe Nokia 4.2, dan nog zijn we benieuwd naar je verhalen. Via onderstaand formulier deel je jouw ervaringen.

Onder alle inzenders verloten we een Google Play Store-cadeaubon van 50 euro. Daarnaast geven we een tweede cadeaubon van 50 euro aan de schrijver van het verhaal dat wij het leukste vinden. Inzenden kan tot en met vrijdag 31 mei. Kort daarna delen we een bundeling van jullie verhalen op Android Planet en maken we de winnaars bekend.

Alle deelnemers maken dus kans op een gratis Google Play Store-cadeaubon! Daarmee koop je niet alleen toffe apps en games voor je smartphone, maar ook films en boeken. Met jullie verhalen maken we van ons jubileum een écht feestje, dus stuur snel je reactie op!

Wil je de komende maanden niets van ons jubileum missen? Volg ons dan ook op Instagram, Twitter en Facebook. En vergeet niet onze gratis Android Planet-app, waarmee je op de hoogte blijft van het allerlaatste nieuws!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu