De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Laatste week om mee te doen: ga met je Android op vakantie en win!

Thomas Haenen
9 juli 2019, 16:49
2 min leestijd
Laatste week om mee te doen: ga met je Android op vakantie en win!

Stuur ons een vakantiefoto van jou en je Android-smartphone, dan maak je kans op een Nest-thermostaat of slimme deurbel. Doe mee aan onze jubileumprijsvraag en win!

Lees verder na de advertentie.

Android Planet viert feest

In 2019 bestaat Android Planet tien jaar. Begin 2009 openden de deuren van onze site en sindsdien houden we jullie dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws, de populairste apps en de allerbeste Android-smartphones. Deze gelegenheid grijpen we natuurlijk graag aan voor een feestje. Daarom pakken we de rest van het jaar uit met winacties, toffe verhalen en terugblikken op de afgelopen tien jaar.

Zo’n jubileum vieren we natuurlijk ook graag met jullie, de lezers. Daarom gaan we de komende maanden op zoek naar de leukste verhalen, mooiste ervaringen en tofste foto’s rondom Android. Die inzendingen verzamelen we elke maand, en de allerleukste en beste maken kans op mooie prijzen.

Win een slimme Nest-thermostaat of deurbel!

Deze maand zijn we benieuwd naar jullie vakantieplannen. Stuur ons een foto van jou met je Android-smartphone op je vakantie-adres. Waar op de wereld is jouw Android? Wellicht ben je aan het skydiven met je Samsung, op Lowlands met je LG, of gewoon met een Alcatel in je achtertuin. Het maakt ons niet uit waar je de foto maakt, als het maar een foto van jou én je smartphone op vakantie is.

Doe nu mee en stuur ons jouw vakantiefoto via dit formulier!

Daar staat natuurlijk wel iets tegenover. De allerbeste, leukste of mooiste foto wint een slimme Nest-thermostaat E ter waarde van bijna 200 euro. Die werkt met alle cv-ketels, en laat je je thermostaat op afstand bedienen. Wil je voor je het kantoor verlaat de verwarming vast aanzetten, zodat het lekker warm is als je thuis komt? Dat doe je gemakkelijk met de Nest-app op je smartphone.

Daarnaast verloten we onder alle deelnemers nog een Nest Hello-videodeurbel. Belt er iemand aan, dan krijg je op je smartphone een berichtje dat er iemand voor de deur staat. Blijkt het een vervelende buurman te zijn, dan weet je zonder op te staan dat je niet open hoeft te doen. Iedereen die meedoet maakt kans op de deurbel: makkelijk winnen dus!

Meedoen kan via dit formulier tot en met woensdag 17 juli! Lukt het je niet om de foto via het formulier te versturen, dan kun je hem ook mailen naar redactie+vakantieprijsvraag@bigspark.com. Heb je nog vragen, dan kun je die kwijt in onderstaande reacties. Succes!

Wil je de komende maanden niets van ons jubileum missen? Volg ons dan ook op InstagramTwitter en Facebook. En vergeet niet onze gratis Android Planet-app, waarmee je op de hoogte blijft van het allerlaatste nieuws!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu