Probleem met website opgelost
Redactie

foutmeldingEr was vanochtend bij meerdere bezoekers een melding op onze website te zien, waarbij werd gewaarschuwd voor malware. Het probleem is inmiddels onder controle; we zijn inmiddels bezig met het terugdraaien van wijzigingen die door de hack zijn ontstaan. Bij veel browsers werd je vóór het bezoeken van de website al gewaarschuwd dat er iets mis was; mensen die wel de gok waagden en doorklikten werden doorgestuurd naar vreemde chatsites of geïnfecteerde bestanden. Onze excuses voor het ongemak. We hebben de oorzaak achterhaald, je loopt geen risico’s meer bij bezoek aan de site.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Overigens raden we aan om bij dergelijke waarschuwingen te vertrouwen op je browserbeveiliging en/of beveiligingssoftware en NIET door te klikken om te kijken wat er precies aan de hand is.