De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Opvolger Google Pixel staat bekend als Project Polygon’

Erwin Vogelaar
5 oktober 2016, 19:33
2 min leestijd
‘Opvolger Google Pixel staat bekend als Project Polygon’

Google is al bezig met de opvolger van de Google Pixel. Dit project staat op dit moment mogelijk bekend als Project Polygon.

Lees verder na de advertentie.

Project Polygon

Hoewel de Google Pixel en Google Pixel XL nog maar een dag geleden aangekondigd zijn, is het alweer tijd om vooruit te denken. Het is namelijk mogelijk dat de volgende smartphone van Google op dit moment intern bekend staat als Project Polygon. Deze naam noemt David Ruddock van Android Police op Twitter.

In een interview met Bloomberg noemt Android-engineer David Burke dat hij al met een Google-handset speelt dat pas in de herfst van volgend jaar uit zal komen. Ruddock reageert op dit citaat via Twitter met: ‘We hebben hier nog niet veel meer over gehoord, maar hier komt het: dit is mogelijk iets dat Project Polygon genoemd wordt.’

project polygon

Ruddock is wel voorzichtig met dit gerucht, dus neem het met een flinke korrel zout. Hij schrijft dat hij niet verder wilde speculeren, maar dat het goed is om te weten dat ze bij Android Police niet gek waren aangezien het echt een ding is. In hetzelfde interview stelt Burke overigens dat Google een meerjarig plan voor zijn smartphones heeft, dus de Pixel-lijn zal voorlopig nog wel even doorgaan. Het is echter goed mogelijk dat Project Polygon een ander apparaat is. Wellicht wel de mysterieuze laptop met Andromeda die in 2017 uitkomt.

Google Pixel

Afgelopen dinsdag deed Google eindelijk de Google Pixel en Google Pixel XL uit de doeken. Het zijn twee identieke toestellen, die alleen verschillen in schermformaat en accu. De Pixel heeft een 5 inch-scherm en de Pixel XL een 5,5 inch-scherm. In onder andere de Verenigde Staten en Duitsland zullen beide toestellen later deze maand al verkrijgbaar zijn. Wanneer we in Nederland de Pixel kunnen kopen is nog niet bekend. Meer informatie over de aankondiging van de Pixel lees je hier. Wil je een overzicht van alle andere aankondigingen? Dan ben je hier aan het goede adres.

Lees het laatste nieuws over Google

Bronnen: Twitter, Bloomberg
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel
Google Pixel

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu