Placeholder

Google heeft de PlayStation-emulator PSX4Droid uit de Android Market gehaald. Ontwikkelaar ZodTTD vermoedt dat de lancering van de Xperia Play – de eerste PlayStation-telefoon – er iets mee te maken heeft. Met de Xperia Play is het namelijk mogelijk om PlayStation-spellen te kopen voor een paar euro per stuk, en deze vervolgens af te spelen op de telefoon.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het is opvallend dat Google de emulator uit de Android Market haalt. Kort na de release van de eerste officiele Twitter-applicatie haalde Google namelijk heel veel Twitter-apps van derden uit de Android Market. Wellicht is het bedrijf nu van plan om de heksenjacht te richten op PlayStation-emulators?

Vooralsnog lijkt PSX4Droid het eerste slachtoffer. Wil je per se een PlayStation-emulator downloaden? Wellicht is FPse for Android dan iets voor jou. Deze applicatie kost wel 3,59 euro.

Via: Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.