Pulse News voor Android kan artikelen bewaren om later te lezen

Redactie
3 juni 2011, 10:00
1 min leestijd
Pulse News voor Android kan artikelen bewaren om later te lezen
pulse android

Pulse News is een van de bekendste nieuwslezers voor Android. Je kunt hiermee een mix van nieuwsbronnen samenvoegen tot een persoonlijk magazine. Dat werkt vooral goed op tablets, maar ook op een gewone smartphone is de app prettig in gebruik. In de nieuwste update is een handige functie toegevoegd, die ervoor zorgt dat je niet alles meteen hoeft te lezen. In de app is het extra kanaal Pulse.me verschenen, dat bijhoudt welke artikelen je later wilt lezen.

Daarmee wordt Pulse een concurrent voor bestaande diensten zoals Instapaper. Maar het handige is dat Pulse.me óók een koppeling heeft met later-lezen-apps zoals Instapaper, Read It Later, Google Reader en Evernote. Tijdens het lezen markeer je gemakkelijk artikelen die je later nog eens wilt doorlezen. Je kunt ze daarna in je leeslijst op de Android-toestel of op de Pulse-website terugvinden.

Voor het aanmaken van een account voor Pulse.me heb je voldoende aan een bestaand Facebook-account. Het handige daarbij is dat de lijst gebonden is aan je account, dus als je op een ander apparaat inlogt kun je daar ook de artikelen aantreffen.

Lees verder na de advertentie.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu