De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Pushbullet verplaatst gratis functies naar abonnement

Erwin Vogelaar
17 november 2015, 19:22
2 min leestijd
Pushbullet verplaatst gratis functies naar abonnement

Pushbullet gaat een abonnement introduceren. Voor een vast bedrag per maand of per jaar krijg je functies die de gratis versie van Pushbullet niet heeft. Voorheen gratis functies zullen ook onder het abonnement vallen.

Lees verder na de advertentie.

Pushbullet abonnement

Pushbullet is een app en browser-extensie waarmee het makkelijk is verschillende systemen samen te laten werken. Zo krijg je notificaties binnen van andere apparaten en kun je bestanden en webpagina’s heen en weer sturen. Ook is het mogelijk om tussen apparaten te kopiëren en te plakken. Kopieer bijvoorbeeld op je telefoon een stukje tekst en plak deze op je pc. Het is voor velen een essentieel onderdeel van het dagelijks werken geworden. Nu komen er enkele van deze veelgebruikte functies onder een betaalplan.

Het nieuwe Pushbullet-abonnement gaat per maand 4,99 dollar kosten, of per jaar 39,99 dollar wat neerkomt op 3,33 dollar per maand. Je zult dit abonnement nodig hebben om universeel te kunnen blijven knippen en plakken. Hoewel je in de gratis versie nog wel notificaties krijgt, kun je enkel met de betaalde versie van Pushbullet acties ondernemen. Met deze acties is het bijvoorbeeld mogelijk om op een tekstbericht op je telefoon te reageren via je pc, of een e-mail te archiveren.

Pushbullet abonnement

Wil je een bericht versturen? Dan kan dat voortaan maar tot 100 berichten met de gratis versie. Met de betaalde versie van Pushbullet kun je ongelimiteerd berichten sturen. Ook zul je met de gratis versie enkel bestanden kunnen sturen die maximaal 25MB groot zijn terwijl je maximaal 2GB kunt opslaan. Betalende gebruikers kunnen tot 1GB grote bestanden sturen en krijgen 100GB opslag.

De betaalfunctie is volgens Pushbullet een manier om geld te verdienen zonder advertenties te laten zien of onze data te verkopen. De abonnementen gaan op 1 december in. Je kunt alvast via de Pushbullet-website een abonnement afsluiten, dan betaal je automatisch vanaf 1 december.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu