Qik verhoogt resolutie voor videostreaming naar 720 x 480

qik 720 480Qik heeft een update uitgebracht, waarmee het mogelijk wordt om filmpjes met een resolutie van 720 x 480 pixels te maken. De aanpassing werd gedaan om gebruikers van de Droid tegemoet te komen. De hogere resolutie werkt bij het vastleggen van filmpjes, maar ook bij het live streamen van video naar internet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Qik’s nieuwe applicatie is eigenlijk alleen bedoeld voor de Droid, biedt ondersteuning voor Android 2.0 en bevat een verbeterde versie van de ‘Speed Sharing Ribbon’. Dit is de grijze strook onderin beeld waarin je veelgebruikte contactpersonen neerzet, waarmee je vaak video’s deelt. Op dit moment kun je alleen op uitnodiging de beta van Qik in handen krijgen.

Engadget heeft een QIK-filmpje met de Motorola Droid gemaakt, waarmee je kunt zien dat de verbeterde resolutie er prima uitziet.

De gewone versie van Qik is via de Android Market te downloaden:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.