Quirky Digits maakt handschoenen geschikt voor touchscreen

quirky-digitsIn Android-toestellen vind je grofweg twee soorten schermen: capacitief en resistief. Of zoals sommige mensen het liever noemen: aanraakgevoelig en drukgevoelig. Bij de capacitieve schermen is huidcontact nodig en dat kan lastig zijn als je in de winter handschoenen draagt. Eén oplossing is het bedienen van je toestel met je neus, maar dat is niet erg nauwkeurig. Speciale handschoenen zijn vaak duur. Quirky Digits zijn de oplossing: vingertopdopjes om elk paar handschoenen geschikt te maken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


quirky-digits-productHet zijn geleidende dopjes die je op de vingertoppen van bestaande handschoenen prikt. Ze zijn gemaakt van geleidend siliconenmateriaal, met een metalen pen voor de bevestiging aan je handschoen. De metalen sluitdop zit aan de binnenkant en heeft direct contact met je vingers. Aan de buitenkant zie je alleen een zwart plastic cirkeltje. Je kunt ze op zoveel vingers aanbrengen als je wilt. Een pak van vier stuks kost $13,99.

Meer info: Quirky

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.