RageAgainstTheCage unlockt je Samsung Galaxy S in één klik

rooten-iceHet is helemaal in: je Android-telefoon rooten in één klik. Hoewel deze methode nog niet op alle telefoons werkt, komen er steeds meer toestellen bij. Het nieuwe programmaatje RageAgainstTheCage ontgrendelt de Nexus One, de Motorola Droid en de Samsung Galaxy S. Je hebt een Windows-computer nodig om RageAgainstTheCage te gebruiken. Downloaden? Neem een kijkje op het forum van XDA-developers.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Heb je een andere Android-telefoon? Gebruik dan Universal Androot, een applicatie die gebruikt kan worden om de meeste Android-telefoons in één klik te rooten.

Beide methoden werken niet om een HTC Desire of Wildfire te ontgrendelen. Heb je een Desire of Wildfire? Neem dan een kijkje op de website van Unrevoked. Klik op jouw telefoon en download het programmaatje.

Met een gerootte telefoon kun je zogenaamde custom roms installeren, zoals de nieuwe Sense-rom. Met deze rom kun je alle mogelijkheden van het nieuwe HTC Sense op jouw telefoon gebruiken, ook al heb je geen Desire HD of Desire Z.

Zoals altijd is Android Planet niet aansprakelijk voor problemen, die na het rooten van een telefoon kunnen ontstaan.

Via: Talk Android

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.