Rainy Days 2.0 brengt verbeteringen en Puerto Rico

Redactie
13 januari 2011, 11:12
1 min leestijd
rainy-days

Ontwikkelaar Hugo Visser heeft een tweede versie van Rainy Days uitgebracht. Deze applicatie werkt eigenlijk zoals BuienRadar, alleen vervangt Rainy Days de BuienRadar-kaart door een afbeelding van Google Maps. Hierdoor zijn er meer details zichtbaar. Daarnaast werkt de applicatie samen met Buienalarm, een populaire app om te zien of het binnen een bepaalde tijdsperiode gaat regenen bij jou in de buurt.

Rainy Days 2.0 is op technisch gebied verbeterd. Zo zien radarbeelden er nu beter uit op grote tablets en telefoons, zoals de Galaxy Tab. Daarnaast is het laadscherm verdwenen, net als de knop om de kaart te vernieuwen. Dit doet Rainy Days nu automatisch.

Lees verder na de advertentie.

De ontwikkelaar beweert tevens dat de radarbeelden meer up-to-date zijn, alhoewel dit afhankelijk is van het zoomniveau. Daarnaast laden de beelden nog sneller. Ook maakt de applicatie vanaf nu gebruik van GPS, waardoor jouw positie nog accurater wordt weergegeven.

En laten we de toevoeging van Puerto Rico niet vergeten! Wie op vakantie gaat naar dit land, die weet precies of het gaat regenen of dat de zon schijnt.

Rainy Days is gratis te downloaden in de Android Market. Scan de onderstaande QR-code of zoek naar ‘Rainy Days’ in de Android Market.

Bron: Neen bedankt

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu