RAmos W7: Android MID lijkt sterk op Apple-tablet

ramos w7Fabrikant RAmos heeft eindelijk meer informatie vrijgegeven over de MID (Mobile Internet Device) die ze aan het ontwikkelen zijn. Dit tablet-achtige apparaat is voorzien van een Rockchip-processor en heeft een 4,8 inch scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels. Iets kleiner dan de Archos 5 Internet Tablet dus, waarbij ook dit apparaat niet voorzien is van een telefoonfunctie/3G. Maar wat niet is, kan nog komen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wel zit er Wi-Fi in en 720p video-ondersteuning. Mogelijk werkt dit via een HDMI-aansluiting. De RAmos W7 blijkt veel overeenkomsten te vertonen met een eerdere MID, die fabrikant eviGroup heeft aangekondigd. Zij hebben een Wallet Android MID op de rol staan, die ook wel iets weg heeft van de langverwachte Apple-tablet. Zou er markt zijn voor tablets en MID’s van deze onbekende namen? Of zullen de meeste mensen toch liever voor een bekend merk als Archos kiezen?

Meer info: Jiongtang.com, via Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.