Razer Nabu: smartband die je ‘slimmer’ wil laten leven

Razer NabuRazer, dat voornamelijk bekend is door zijn gameaccessoires van hoge kwaliteit, heeft een eigen smartband op de markt gebracht: de Razer Nabu. Volgens Razer is de Nabu een ‘lifestyle device’ dat fitness, werk, gamen en je sociale leven in één armband integreert. Hoewel er verder nog weinig details bekend zijn, probeert Razer met een dergelijke beschrijving in ieder geval hoge ogen te gooien.

De Razer Nabu is voorzien van een klein scherm (128 bij 32 pixels) waarop notificaties worden getoond. Een tweede kleiner scherm (32 bij 32 pixels) toont wat voor melding het is. Ter voorbeeld bij een inkomende oproep: het kleinste schermpje laat een telefoon-icoon zien, het grotere scherm geeft weer wie er belt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Verder is de smartband voorzien van een versnellingsmeter, hoogtemeter, vibratiemotor en een accu die voor zeven dagen aan batterijduur moet leveren. De Razer Nabu werkt daarbij zowel met Android als iOS, kan tegen een stoortje en is geheel spatwaterdicht – een must voor sportaccessoires. Het apparaatje lijkt daarmee een goede concurrent voor de SmartBand van Sony.

In onderstaande video zie je de mogelijkheden en het design van de Razer Nabu.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.