De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Ready2Root is de Wikipedia voor het rooten van je Android-smartphone en -tablet

Redactie
22 juli 2012, 12:18
1 min leestijd
Ready2Root is de Wikipedia voor het rooten van je Android-smartphone en -tablet
Ready2Root

Heb je altijd al je Android-toestel willen unlocken en rooten, maar kun je geen goede handleiding vinden? Kijk dan eens op de website Ready2Root, een handig naslagwerk voor de beginnende rooter. Door het rooten van je toestel kun je speciale apps en software installeren die je Android-ervaring enorm kunnen verbeteren. Je kunt hierdoor simpel gezegd meer uit je smartphone of tablet halen. De website biedt een overzicht van Android-smartphones en -tablets, waarbij er vaak naar het technologieforum XDA Developers wordt gelinkt.

De wizard op Ready2Root is een simpele eerste stap om je Android-toestel te rooten, waar je uitgebreide handleidingen en handige toolkits (programma’s die je Android-toestel automatisch unlocken en rooten) vindt. Als je een Android-toestel hebt geroot, kun je via ClockworkMod Recovery aangepaste software installeren. Deze zogeheten ‘custom roms’ bieden vaak meer opties dan de standaard Android-software en werkt mogelijk sneller en efficiënter. En hoewel het altijd spannend blijft om voor de eerste keer je toestel te rooten, geeft Ready2Root je een steuntje in de rug.

Lees verder na de advertentie.

Let wel: het rooten van je smartphone of tablet is nooit zonder risico. AndroidPlanet is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan je toestel.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu