Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Redactiepost: gemakkelijk reageren op Android Planet

Redactie
6 januari 2015, 19:02
1 min leestijd
Redactiepost: gemakkelijk reageren op Android Planet

Zoals je als frequente bezoeker van Android Planet vast hebt gemerkt, biedt de site onder elk bericht de mogelijkheid om een reactie achter te laten of te reageren op andere gebruikers. In deze redactiepost laten we je zien welke opties je hebt.

Geef je mening met Disqus

disqus

Bij Android Planet vinden we de mening van onze lezers erg belangrijk. Daarom bieden we onder elke tip, app, review en ieder blogbericht de mogelijkheid om te reageren. Om de discussie in goede banen te leiden en vriendelijk te houden, maken we gebruik van Disqus. Dit is enerzijds een populaire en gebruiksvriendelijke tool die het gemakkelijk maakt om als gebruiker discussies te volgen en reacties te beheren. Anderzijds voorkomt Disqus dat er spam of onvriendelijke dan wel racistische berichten op Android Planet verschijnen.

Disqus bundelt comments in een overzichtelijke conversatie en geeft je als gebruiker de optie om andere berichten te beoordelen. Je hebt de mogelijkheid om je aan te melden en een profiel met een avatar in te stellen (simpel en snel m.b.h.  Facebook, Twitter of Google+), maar ook anoniem  reageren  is mogelijk. Door je mening te geven of je kennis te delen, kun je inzichten bieden die voor andere Android Planet-lezers en de redactie waardevol kunnen  zijn. Voel je dus vooral niet geremd om je stem te laten horen!

Berichten delen via sociale media

Tot slot bieden we sinds het redesign van Android Planet handige deelknoppen zodat je interessante artikelen snel kunt delen via sociale media. Je vindt de knoppen boven en onder elk bericht en op de voorpagina als je je muispijltje op de afbeelding bij een blog houdt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu