Red Bull Mobile brengt Android-telefoon op de markt

Redactie
17 november 2009, 21:47
1 min leestijd
Red Bull Mobile brengt Android-telefoon op de markt
red bull mobile huawei rbm2

Red Bull kennen de meeste mensen wel als energiedrankje, maar in Oostenrijk blijkt het bedrijf een mobiele divisie te hebben: Red Bull Mobile. Zij brengen de Huawei RBM2 onder eigen merk uit, een Androidtoestel dat exclusief is gemaakt voor Red Bull. De Duitstalige site pocket.at kreeg het toestel in handen en schreef de eerste bevindingen op. Het gaat om een toestel met Android 1.5 (Cupcake), een 3,5 inch touchscreen (resolutie 320×480) en een 528MHz Qualcomm MSM7200A processor. Tot zover het bekende recept.

En ook als je verder kijkt heeft de Red Bull Mobile eigenlijk standaard-specifiaties: 128MB SDRAM en 256MB EEPROM zijn nou niet echt om over naar huis te schrijven. Er zit een 2,5 mm headsetaansluiting in, die je met een meegeleverd 3,5 mm adapterkabeltje geschikt kunt maken voor gewone headsets. Verder Bluetooth, Wi-Fi, een GPS-ontvanger en nog wat andere zaken, zoals een Red Bull-wallpaper.

Lees verder na de advertentie.

De RBM 2 is sinds 9 november 2009 twee weken lang in de Red Bull Mobile Online Shop te koop. Daarna is het toestel in heel Oostenrijk verkrijgbaar voor 0 euro bij een simplyAll+ abonnement. De simkaart is van operator A1.

Meer info: Red Bull Mobile
Via: Pocket.at

Categorie: Smartphones
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's