Handige Reddit Ask Me Anything Android-app te downloaden

Redactie
4 september 2014, 19:12
1 min leestijd
Handige Reddit Ask Me Anything Android-app te downloaden
Reddit Ask Me Anything

Reddit is één van de populaire websites op het internet. Noem het een soort digitaal prikbord waar iedereen kan discussiëren over onderwerpen. Als iets populair is op het web, weet Reddit het vaak al een paar uur van tevoren. Daarmee staat Reddit bekend als één van de beste voorbeelden van internetcultuur, met een design dat al in jaren niet is veranderd.

Eén van de tofste features van Reddit zijn de Ask Me Anything-posts. Deze posts, die veelal tot AMA’s worden afgekort, laten Reddit-gebruikers vragen stellen aan een persoon en bedrijf, die er in real-time op reageert. Dit gebeurde onder andere bij Gabe Newell van Valve – waar de vraag ‘wanneer komt Half-Life 3’ om de tien seconden voorbij kwam -, maar ook bij het team van OnePlus. Daar kondigde de smartphonemaker aan dat de OnePlus One vanaf oktober voor iedereen beschikbaar zou zijn.

Lees verder na de advertentie.

Reddit Ask Me Anything app

Gebruikers van de Reddit Ask Me Anything-app kunnen inloggen en vervolgens alle AMA’s teruglezen en op de hoogte worden gehouden van nieuwe AMA’s. Ze krijgen dan een notificatie, waarna ze direct kunnen deelnemen aal de AMA. Het is naast vragen stellen ook mogelijk om op vragen te stemmen en naar vragen te stellen. Zo stel je niet constant dezelfde vraag, zoals bij Newell het geval was.

De Reddit AMA’s worden ook gehouden met filmsterren, astronauten en belangrijke personen in de techindustrie, waaronder Bill Gates.

Download

De Reddit Ask Me Anything-app is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download Ask Me Anything in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu