De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Reformatorisch Dagblad komt met tweede Android-app

Redactie
18 juli 2011, 15:12
1 min leestijd
Reformatorisch Dagblad komt met tweede Android-app
Reformatorisch Dagblad komt met tweede Android-app
Reformatorisch Dagblad Kerkplein in Android-app

Het Reformatorisch Dagblad heeft een nieuwsapp voor Android-telefoons uitgebracht. Met de app van is al het nieuws van de internetpagina van het Christelijke dagblad te lezen. Naast artikelen zijn ook video’s te bekijken en wordt de weersverwachting, met de temperaturen voor de komende vijf dagen, getoond. Eerder bracht het Reformatorisch Dagblad al een Android-app uit voor het lezen van de digitale versie van de krant.

De nieuwsapplicatie maakt het mogelijk om het laatste nieuws van de website van het Reformatorisch Dagblad op een overzichtelijke manier te lezen. De belangrijkste nieuwscategorieën zoals onder andere laatste nieuws, kerkplein en buurten zijn eenvoudig te selecteren. Het is mogelijk om in de app nieuwsfilmpjes te bekijken. De laatste weersvoorspellingen voor de komende vijf dagen zijn ook op te halen. Je kunt specificeren in welke regio je woont zodat je een weersvoorspelling op maat krijgt.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe app van het Reformatorisch Dagblad is gratis te downloaden in Android Market. Hiervoor is wel minimaal Android 2.1 vereist. De app is een toevoeging op de oude RD e-paper Android-app die niet verdwijnt. In de oude app zat ook een snelkoppeling naar de website van het Reformatorisch Dagblad, maar deze was niet bepaald functioneel.

Downloaden via Android Market: RD Nieuws (gratis)

Bron: Reformatorisch Dagblad

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu