De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Refurbished enquête: de winnares van de Bol.com-cadeaukaart is bekend!

Redactie
13 januari 2020, 11:44
1 min leestijd
Refurbished enquête: de winnares van de Bol.com-cadeaukaart is bekend!

Android Planet heeft je hulp nodig! We zijn op zoek naar lezers die onze enquête willen invullen, die gaat over wat jou beweegt bij de aankoop van een smartphone. Onder alle deelnemers verloten we een Bol.com-cadeaukaart van 250 euro. Je kunt alleen deze week nog meedoen!

Doe mee aan de Android Planet-enquête

Let op: meedoen met de actie is niet meer mogelijk. 

De gekozen winnares is Eline S.

Op Android Planet lees je elke dag de laatste nieuwtjes over Android en inspireren we je met handige tips en toffe achtergronden. Ook zetten we in onze prijsvergelijker voor alle smartphones de beste deals op een rijtje, zodat je nooit teveel betaalt.

We zijn erg benieuwd wat jou beweegt bij de aankoop (en de oriëntatie vooraf) van een nieuwe Android-smartphone. Waar let jij op, welke afwegingen spelen een belangrijke rol en zou je een refurbished toestel overwegen? Als je meedoet aan onze enquête, maak je bovendien automatisch kans op een cadeaukaart van Bol.com ter waarde van 250 euro.

Doe mee en maak kans op een Bol.com-cadeaukaart!

We horen graag jouw mening! Het invullen van de enquête duurt slechts vijf minuten en je kan tot en met zondag 12 januari 2020 meedoen. Daarna maken we zo snel mogelijk de winnaar van de Bol.com-cadeaukaart bekend, zodat je weet of jij hebt gewonnen.

Om het nog eventjes samen te vatten: je hebt nog tot en met zondag 12 januari 2020 de tijd om de enquête in te vullen. Je maakt automatisch kans op de Bol.com-cadeaukaart. De winnaar kiezen we willekeurig uit onder alle deelnemers. Alvast hartelijk dank voor het meedoen!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu