De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Release candidates van CyanogenMod 7 uitgebracht

Redactie
16 februari 2011, 17:37
1 min leestijd

De eerste release candidates van CyanogenMod 7 zijn uitgebracht. Dit zijn redelijk stabiele custom roms die goed genoeg zijn om op je telefoon te installeren. Toch kan het zijn dat er hier en daar nog een bug te vinden is, maar deze zullen in de loop van de tijd in rook opgaan. CyanogenMod 7 is een custom rom die draait op Android 2.3, de nieuwste versie van Google Android voor smartphones.

Het team van CyanogenMod laat weten dat CyanogenMod 7 met allerlei nieuwe mogelijkheden komt, zoals een aan te passen lockscreen, een fraaie muziekspeler en verbeterde ondersteuning voor gestures.

Lees verder na de advertentie.

De release candidates zijn beschikbaar voor de volgende telefoons:
HTC Desire Z / G2
HTC Aria
HTC Slide
HTC Glacier

Heb je een ander toestel? Dan moet je nog een paar weken wachten tot er een release candidate voor jouw toestel beschikbaar is.

CyanogenMod heeft als nadeel dat Google-apps, zoals Gmail, Google Maps, YouTube en de Market, niet beschikbaar zijn. Aangezien deze applicaties niet onder de open licentie vallen, mogen ze niet gedistribueerd worden door een derde partij. Alleen leden van de Open Handset Alliance mogen Google-apps gebruiken, zoals Motorola, Samsung en HTC. Toch is het mogelijk om een speciaal zip-bestand van Cyanogen te flashen, waarna de Google apps wel beschikbaar zijn.

CyanogenMod is een betrouwbare en stabiele custom rom. Zit je opgescheept met een telefoon met Android 1.6, dan krijg je met CyanogenMod 7 de beschikking over de meeste functies van Android 2.3. Top!

Via: Cyanogen Mod

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu