De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Renders OnePlus 8 Pro tonen vier camera’s op achterkant’

Colin Baak
18 oktober 2019, 9:31
2 min leestijd
‘Renders OnePlus 8 Pro tonen vier camera’s op achterkant’

Dankzij verschenen renders krijgen we een beeld van het vermoedelijke uiterlijk van de OnePlus 8 Pro. Het toestel is de eerste van de fabrikant met vier camera’s op de achterkant.

Lees verder na de advertentie.

Eerste OnePlus 8 Pro renders  verschenen

Via de bekende telecominsider OnLeaks zijn renders verschenen van de aankomende OnePlus 8 Pro. Renders zijn met de computer gemaakte animaties, gebaseerd op geruchten. Eerder verschenen zulke afbeeldingen al van de OnePlus 8.

De renders zijn verschenen op 91Mobiles en tonen het toestel vanuit alle hoeken. Ook verschillende specificaties en details van het aankomende vlaggenschip worden genoemd.

Eerste OnePlus met vier camera’s op achterkant

Wat direct opvalt op de achterkant is dezelfde verticale cameramodule als bij de OnePlus 7 Pro en 7T Pro. Daarbij is daarnaast ook een vierde sensor te zien. Volgens de website gaat het hier om Time of Flight-sensor (ToF). Die legt diepte nog beter vast. Die informatie wordt gebruikt voor nog betere portetfoto’s of augmented reality.

De flitser is onder de cameramodule te vinden. In welke kleur of kleuren het toestel wordt uitgebracht, is nog onbekend. De renders tonen een zilverkleurig toestel, terwijl de 7 Pro en 7T Pro in andere kleuren verschenen.

OnePlus 8 Pro

Ook de bekende Alert Slider is aanwezig. Via dit fysieke schuifje kun je snel je geluidsprofiel instellen. Ook een aan/uit-knop en volumeknoppen zijn te zien op de plaatjes. De onderkant is voorzien van een usb-c-poort en speaker met een vernieuwd design.

Over draadloos opladen wordt niets genoemd. De OnePlus 8 zou die functie wel aan boord krijgen, dus we gaan ervan uit dat ook het Pro-model dit ook heeft. De website noemt tenslotte ook de afmetingen: 165,3 bij 74,4 bij 8,8 millimeter.

OnePlus 8 Pro

Toestel krijgt geen uitschuifbare selfiecamera

Het scherm krijgt weer afgeronde schermranden, zoals we in alle Pro-modellen zien. De diagonaal wordt 6,65 inch en uiteraard kan deze verversen met 90Hz. Daarbij wordt het beeld 90 keer per seconde ververst, waardoor de ervaring vloeiender is.

Wat nog meer opvalt is de afwezigheid van een uitschuifbare selfiecamera. Er is namelijk gekozen voor een klein gaatje in het scherm. Deze is net als bij de renders van de OnePlus 8 linksboven geplaatst. Dat betekent dus dat het scherm niet meer volledig is, zoals bij de OnePlus 7 Pro werd geïntroduceerd.

OnePlus 8 Pro

De OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro zijn nu net te koop in Nederland. Een introductie van de OnePlus 8-serie verwachten we in mei. Wil je tot die tijd op de hoogte gehouden worden van alles over de OnePlus 8 Pro? Schrijf je dan in voor de Android Planet-nieuwsbrief, of download de gratis app!

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: 91Mobiles
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 8 Dualsim
OnePlus 8 Dualsim

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu