‘Eerste renders van kleinere OnePlus X opgedoken’

Redactie
21 september 2015, 13:14
1 min leestijd
‘Eerste renders van kleinere OnePlus X opgedoken’

OnePlus heeft tot nu toe twee smartphones op de markt gebracht: de OnePlus One en de OnePlus 2. Een derde toestel zou dit jaar nog voor kerst worden uitgebracht. Er zijn nu renders uitgelekt van wat de OnePlus mini lijkt te zijn.

Lees verder na de advertentie.

Carl Pei, een van de oprichters van OnePlus, liet in augustus dit jaar weten dat OnePlus  nog derde  smartphone zouden uitbrengen voor Kerstmis. Meer informatie over het toestel liet hij destijds niet los, waarna de naam van het toestel werd omgedoopt tot de OnePlus X.

OnePlus mini

De verwachtingen voor het nieuwe toestel bestonden uit een nog indrukwekkendere en grotere variant van de OnePlus Two, of juist een mini-model. Op internet zijn nu renders opgedoken van wat vermoedelijk de OnePlus mini is. Geheel zeker is dit echter niet, aangezien het toestel enigszins afwijkt van wat we gewend zijn van OnePlus. De beelden zouden bijvoorbeeld ook door een fan geproduceerd kunnen zijn.

Verder lijkt het toestel op de foto’s een minivariant van de OnePlus-smartphone te zijn. Zo heeft het dezelfde metalen rand als de OnePlus 2. Andere specificaties die op de renders zijn te zien, zijn twee camera’s en een vingerafdrukscanner. De verwachte vraagprijs ligt rond de 249 dollar.

Meer over OnePlus

OnePlus onthulde eerder dit jaar de  OnePlus Two. In juli 2015 kwam de smartphone werd de smartphone daadwerkelijk uitgebracht. De OnePlus 2 beschikt over een Snapdragon 810-chip met 4GB aan werkgeheugen. De smartphone is verder uitgerust met een 5,5 inch-scherm, een 13 en 5 megapixel-camera en een accucapaciteit van 3300 mAh.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu