De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Renders: Met de Galaxy A32 5G gaat Samsung voor een grootse middenklasser

Kaylee Laurens
30 november 2020, 19:45
2 min leestijd
Renders: Met de Galaxy A32 5G gaat Samsung voor een grootse middenklasser

Er is al het één en ander over de Samsung Galaxy A32 5G bekend. Nu komen daar nog eens renders van OnLeaks bij. Hierdoor hebben we een nog beter beeld van het betaalbare en ‘grootse’ 5G-toestel van Samsung.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy A32 5G renders schetsen haarscherp beeld

De eerste uitgelekte beelden van de A32 5G waren nog wat vaag, want enkele ontwerpelementen bleven nog geheim. Gelukkig onthult OnLeaks nu deze verborgen onderdelen met de Samsung Galaxy A32-renders die hij via Voice deelt.

De renders tonen dat het toestel drie camera’s aan de achterkant heeft. Deze zijn niet verwerkt in één grote camerabult, maar zijn los van elkaar in het toestel verwerkt. Hierdoor oogt het ontwerp van de achterkant frisser. De primaire camera is naar verluidt maar liefst 48 megapixel. Verder heeft het toestel ook een dieptesensor van 2 megapixel. Deze extra sensor komt bijvoorbeeld goed van pas wanneer je een portretfoto maakt. 

Renders Samsung Galaxy A32 5G

De voorkant van de Galaxy A32 is een stukje gewoner. Uiteraard is er een frontcamera in het toestel verwerkt. Met een kleine waterdruppel-notch neemt de selfiecamera slechts een klein deel van het scherm in.

Groot, groter, grootst: Samsung pakt uit met de betaalbare Galaxy A32 5G

Het scherm beslaat 6,5 inch en het toestel is in totaal 16,4 bij 7,6 centimeter groot en 0,9 centimeter dik. Hierdoor is de Samsung Galaxy A32 5G qua afmetingen vergelijkbaar met de iPhone 12 Pro Max. Kortom: het is een flink toestel. 

De vingerafdrukscanner is verwerkt in de aan- en uitknop aan de rechterkant van de behuizing. Dit is veruit één van de handigste plekken om de sensor in te verwerken. Verder is het apparaat voorzien van een usb-c-poort en koptelefoonaansluiting.

Renders Samsung Galaxy A32 5G

Informatie over de processor, het geheugen en de schermresolutie is er vooralsnog niet. Wel is het toestel, zoals de naam al verraadt, klaar voor 5G. Naar verluidt wordt de Galaxy A32 de meest betaalbare 5G-telefoon. Zelfs goedkoper dan de Samsung Galaxy A42 5G. Deze werd onlangs gelanceerd in Nederland. 

Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de A32 5G officieel onthult. Volgens de laatste geruchten kunnen we het toestel over een paar maanden al in de winkels verwachten.

Meer lezen over Samsung:

Bron: OnLeaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy A32
Samsung Galaxy A32

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu