‘Renders tonen Samsung Galaxy A51 met vier camera’s op achterkant’

Colin Baak
12 november 2019, 9:58
2 min leestijd
‘Renders tonen Samsung Galaxy A51 met vier camera’s op achterkant’

Dankzij de bekende telecominsider OnLeaks zijn er renders van de Samsung Galaxy A51 verschenen. De afbeeldingen zijn met de computer gegenereerd en geven een goed beeld van het aankomende toestel.

Lees verder na de advertentie.

Afbeeldingen Samsung Galaxy A51

De lekker heeft de afgelopen jaren regelmatig designs laten zien van aankomende smartphones. De A51 gaat de populaire Samsung Galaxy A50 opvolgen. Qua specificaties verwachten we geen al te grote upgrades, maar het design verschilt op veel punten.

Op de afbeeldingen is te zien dat de aankomende Galaxy A51 een plat scherm krijgt. Bijna de hele voorkant bestaat uit scherm. Wel is er gekozen voor een camera in het display. Deze is niet geplaatst in een hoek, maar in het midden van het scherm. Het display heeft een diagonaal van 6,5 inch en meet 158,4 bij 73,7 bij 7,9 millimeter.

Samsung Galaxy A51 - render

Vier camera’s op achterkant

Op de Samsung Galaxy A51-renders zien we vier camera’s, geplaatst in een module op de achterkant. Deze is te vinden in de linker bovenhoek. Ze zijn in een L-vorm geplaatst en ook een led-flitser is aanwezig. De achterkant is wat afgerond en een vingerafdrukscanner ontbreekt. We gaan er dus vanuit dat er een scanner achter het display te vinden is, net als bij de A50.

De rechterkant bevat de aan/uit-knop en volumeknoppen. Het simkaartslot vind je aan de linkerkant. Tot slot zijn aan de onderkant de usb-c-poort, speaker en koptelefoonaansluiting geplaatst.

Specificaties Galaxy A51

Vermeende specificaties van dit toestel zijn in de afgelopen tijd ook al verschenen. Zo bevat het toestel een amoled-paneel, waardoor de kleuren fijner worden weergegeven. De primaire camera heeft een 48 megapixel-lens, terwijl je selfies schiet van maximaal 32 megapixel. De accu zou een capaciteit hebben van 4000 mAh.

Samsung Galaxy A51 - render

De twee andere camera’s op de achterkant maken kiekjes in 12 megapixel. Zo kun je foto’s maken met een wijdere hoek of objecten wat dichterbij halen door middel van zoom. De vierde camera slaat diepte-informatie op voor portetfoto’s.

De processor wordt de Exynos 9611 en er wordt gesproken over minimaal 4GB werkgeheugen en 64GB interne opslag. Tot slot gaan geruchten de ronde dat de A51 wordt geleverd met Android 10 en Samsungs eigen OneUI 2.0-schil.

Wanneer het toestel officieel wordt gepresenteerd is nog onbekend, evenals de adviesprijs. In februari 2019 bracht Samsung de Galaxy A50 uit voor een prijs van 349 euro. Als we dat doortrekken naar de A51-release, moeten we dus nog even geduld hebben.

Lees meer nieuws over Samsung

Bron: PriceBaba
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy A50
Samsung Galaxy A50

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu