De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Ontwerp en kleuren van Samsung Galaxy S21 FE te zien op gelekte renders’

Bram Lettenmeijer
5 juni 2021, 9:54
1 min leestijd
‘Ontwerp en kleuren van Samsung Galaxy S21 FE te zien op gelekte renders’

De Samsung Galaxy S21 FE is in vol ornaat te zien op gelekte renders. Naast het ontwerp van de voor- en achterkant zijn ook de nieuwe kleurenopties duidelijk zichtbaar.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S21 FE renders gelekt

Bekende en betrouwbare lekker Evan Blass heeft afbeeldingen van de Samsung Galaxy S21 FE online gezet. Het zijn niet de officiële persafbeeldingen van het toestel, maar renders gebaseerd op het definitieve ontwerp. De Galaxy S21 FE is de opvolger van de razend populaire Samsung Galaxy S20 FE.

Het grootste zichtbare verschil met de reguliere Galaxy S21 en S21+, is het plastic camera-eiland van het nog onaangekondigde toestel. Dit oogt minder chique dan het metalen ontwerp van zijn oudere broers, maar haalt naar verwachting de prijs aanzienlijk naar beneden. De Samsung Galaxy S21 FE wordt verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, paars en groen.

Meer over de Samsung Galaxy S21 FE

Naast het ontwerp is er al meer informatie over de Samsung Galaxy S21 FE uitgelekt. Zo krijgt het toestel naar verwachting een 6,5 inch-scherm met amoled-technolgie en een gecentreerd gaatje voor de selfiecamera. De smartphone krijgt Qualcomms snelle Snapdragon 888 aan boord, voor krachtige prestaties.

Aan de achterzijde van de Galaxy S21 FE zijn drie camera’s te vinden. Dit zijn naar verwachting een 12 megapixel-hoofdcamera, een telelens en een groothoeklens. De telefoon gaat dankzij een 4500 mAh-accu waarschijnlijk lang mee en kan met een snelheid van 25 Watt worden opgeladen.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste Samsung-nieuws? Houd dan de website in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarnaast kun je natuurlijk de gratis Android Planet-app downloaden.

Meer nieuws over Samsung:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu